Aktuelt    |    Til foreninger    |    Til firmaer    |    Til private    |    Udlejning    |    Om AIKC    |    Kontakt    |    Til Forsiden

Ans Idræts og
Kultur Center


Ans Søpark 30
8643 Ans By

Mere åbent i varmtvandsbassinet

Interessen for at anvende varmtvandsbassinet i Ans Idræts- og Kultur Center, AIKC har igennem de seneste par år været markant stigende.

Dette er baggrunden for at der nu er indgået en aftale mellem AIKC og Silkeborg Kommune om administrationen af de offentlige åbningstider i varmtvandsbassinet. Aftalen indebærer, at AIKC fra 1. februar i år overtager ansvaret for driften af denne del af Centrets aktiviteter.

AIKC markerer dette med gennemførelse af en række ændringer. Varmtvandsbassinet vil således fra 1. februar være åbent 5 gange om ugen i modsætning til nu kun tre. Der ud over indføres et nøglekort system, hvor brugere som har købt et nøglekort har fri adgang i til alle offentlige åbningstider i den periode de har købt et ”nøglekorts abonnement”. To gange om ugen vil der være livreddere og adgang for alle, medens adgang de øvrige tre gange kun kan ske med nøgle og for børn under 15 år kun sammen med en voksen.

”Aftalen er et resultat en meget stor interesse for at bruge varmtvandsbassinet” siger AIKCs formand Johannes V. Hansen.

”Varmtvandsbassinet bruges allerede meget i dagtimerne til en række forskellige aktiviteter. Silkeborg Kommune har forsat administrationen af denne del. Ved den nye aftale med Silkeborg Kommune får vi nu mulighed for at gennemføre en nødvendig fleksibilitet med hensyn til de offentlige åbningstider, således at vi fremover vil kunne justere antallet af åbningstider og åbningstimer i henhold til det behov vi kan registrere hos de mange brugere af varmtvandsbassinet og Centret i øvrigt” siger AIKCs formand.

Se oplysninger om varmtvandsbassinet her.